Lid worden?Kies uit verschillende abonnementen.

Stem ook, om jongeren te enthousiasmeren voor schaatsen

Heb je een rekening bij de Rabobank? Laat dan je stem gelden voor 26 mei 2017 in ‘HART voor de Achterhoek’; ook de ZIJV doet hierin mee met een project, om jongeren meer te enthousiasmeren om te gaan schaatsen. Kunnen we rekenen op je stem?

De Zutphense IJsvereeniging heeft een aanvraag ingediend bij de Rabobank om mee te dingen naar een bedrag uit de sponsor pot ‘HART voor de Achterhoek’.
Het te verdienen bedrag wordt bepaald door de leden van de Rabobank. Elk lid krijgt namelijk 5 stemmen en per vereniging mag het RABO-lid maximaal twee stemmen geven. Hoe meer stemmen, hoe beter, want op die manier wordt het te winnen bedrag samengesteld.

De ZIJV wil hiermee geld binnenhalen om jongeren te enthousiasmeren om te gaan schaatsen. Daar hebben we verschillende ideeën voor. Wie weet vinden we zo ook een nieuwe Stefan Groothuis vinden, want Stefan is als 11 jarige bij de ZIJV begonnen met schaatsen.
Steun jij ook de ZIJV? We hopen dat je ons minimaal één stem geeft. Rabobank-leden kunnen hier stemmen tussen 9 en 26 mei 2017.