Zelf korting en extra centje voor de club bij Delta en Caiway!

Overweeg je over te stappen op glasvezelinternet in Zutphen? Wacht heel even, want we hebben een leuke kortingsactie voor je. Als lid van de ZIJV (of als buurman, vriend, familielid of vage bekende van een ZIJV-lid) ontvang je daarbij korting én als ZIJV ontvangen we een extra zakcentje . Tellen we daarbij op dat jij straks in het bezit bent van een supersnelle verbinding voor internet, tv en bellen, dan kunnen we toch duidelijk spreken over een win-win-winsituatie. En dat terwijl het niet eens vriest!

Hoe werkt het?

Kies voor 6 juli voor glasvezel via DELTA of Caiway

Ga hier naar de website van DELTA (let op: gebruik echt die link om te profiteren van 25 euro korting voor jezelf) en bekijk op die site rustig alle informatie. Kies je voor DELTA, dan ontvang jij jouw korting en laat jij DELTA de clubkas van de ZIJV met maar liefst 50 euro spekken.

Voor de volledigheid: lees hier de actievoorwaarden van deze clubactie.

Kies je liever voor gigasnel internet via Caiway?

Sluit via deze unieke link een glasvezelabonnement af en jij ontvangt 25,- en je club 50,-. De betaling wordt gedaan wanneer na afloop van de campagne tot aanleg van glasvezel wordt besloten én de aanmelding wordt goedgekeurd. De actievoorwaarden vind je hier.